En Şık, En Konforlu, En Güvenli | Çolakoğlu Yapı
Bizimle İletişime Geçin
Aşağıdaki iletişim bilgileri ile bize ulaşabilirsiniz.
Cevizli Mah. Bağdat Cad.Yavuz Sok. No:28 34844
Maltepe / İstanbul
En Şık, En Konforlu, En Güvenli
5 Eylül 2019
En Şık, En Konforlu, En Güvenli

Beklentileriniz yüksek ise, daha da yükseklere hazır olun. Enn Adalar Maltepe, iç ve dış dizaynı ile prestijinizin yeni adresi olacak. Her zevke uygun çağdaş mimarinin uygulandığı projede konforlu bir yaşam sunulurken, en ince ayrıntısına kadar özenle hazırlanan iç ve dış dizaynı sayesinde prestijiniz daha da artacak.

Birbirinden zarif şık aksesuarların kullanıldığı dairelerde ayrıca güvenliğiniz için akıllı ev sistemi kullanılacak. Enn Adalar Maltepe'de siz ve sevdikleriniz 7gün 24 saat aralıksız çalışan güvenlik ekipleri ve güvenlik kameraları ile her an güvende olacaksınız. Kapalı otopark alanı bulunan Enn Adalar Maltepe'de aracınız da güvende olacak. 1+1, 2+1 daireler için bir otopark, 3+1, 4+1 ve dubleks daireler için 2 otopark alanı ayrılan projede misafir otoparkı da mevcut.

Hayatın eğlencesini unutmadık, aradığınız herşey Enn Adalar Maltepe'de.. Sevdiklerinizde beraber keyifli vakitler geçirebileceğiniz açık yüzme havuzu, çocuk havuzu ve dalga havuzu ile tam bir yaşam alanı... İster güneşlenin, ister serinleyin, isterseniz dalga havuzunda eğlenin.

 

En Şık
En Konforlu
En Güvenli
Yorum bırakın
TÜM YORUMLAR (0)
Henüz yorum eklenmemiş